Double click to edit

سازه های LSF :
چرا در شرایط نوین بازار ساخت  وساز ، ساختمانهای LSF از مزیتهای اشکاری نسبت به بسیاری دیگر از روشها برخوردارند ؟
LSF
چه ویژگیهایی دارد که قادر گشته  درفضاهای رقابتی ،بیشترین موفقیت را از آن خود کند؟؟
LSF
مخفف سه کلمه  Light Steel Frame به معنای  قابهای سبک فولادی سرد نورد شده است.
ساختمان هایی که بروش LSF ساخته میشوند در واقع مجموعه ای هماهنگ از دیوارها ، سقف و کف که از اجزای باربر و غیر باربر تشکیل میشوند که شاکله اصلی آنها پروفیل های فولادی سرد نورد شده است.
- مراحل تولید و نصب ( کارخانه تا پروژه) :
در این روش ابتدا نقشه های معماری بافرمت DWG توسط معمار تهیه میشوند.
نرم افزارهای قسمت محاسباتی فایلهای DWG معماری راخوانده و بعنوان ورودی فایلهای محاسباتی مورد استفاده قرار دهند.
و با استفاده از نرم افزار Bricscad با فرمت Detailer و تولید تمام اتوماتیک سازه ، انجام کلیه مراحل پرس ،پانچ و برش لبه های استاد (Stud) و  رانر (Runner) و تعبیه رایزرهای  تاسیساتی و نصب رانرهای افقی بصورت اتئماتیک و تولید سازه بصورت پانلهای پیش ساخته و دیوارهای بصورت یکپارچه شامل کلیه بازشوها و فریم انتظار در و پنجره  و نعل درگاه ها باسیستم LSF و تولید رایزرهای دسترسی در حداقل زمان با بهترین کیفیت.
تمام عملیات سوراخکاری و تعبیه محل عبور تاسیسات الکتریکی ،مکانیکی،پیچ های مونتاژ و .... توسط نرم افزار CAD/CAM  در کارخانه انجام میگیرد.
روش تولید این قطعات و احداث چنین ساختمان هایی به این صورت است که ورق های فولادی ابتدا در کارخانه و توسط دستگاه به ابعاد ،اشکال و اندازه های معینی که در خروجی قسمت طراحی میباشد شکل دهی شده  و بهم متصل میشوند. در کارخانه پنل های برش خورده توسط CNC به محل ساختمان پروژه منتقل شده و بر اساس نقشه های از قبل طراحی شده تفکیک و بروی فونداسیون نصب میگردد.
پس از نصب اسکلت شکل گرفته توسط ورقه های OSB ، گچ برگ ،سمنت برد و سایر مصالح رایج پوششی نظیر سنگ برای نمای بیرونی، گچ برگ برای نمای داخل و سرامیک برای کفسازی پوشانده شده و سپس سایر مراحل تکمیلی بنا انجام میپذیرد.

نکته : سازه LSF را میتوان به دو روش "کارخانه ای(مدولار)" و یا "محل پروژه"  اجرا نمود.
1- در روش محل پروژه ؛ در این روش قطعات سازه در کارخانه طراحی ، تولید و بحالت دمونتاژ به محل پروژه منتقل میشوند و درمحل نصب میگردد.
2- در روش (مدولار)کارخانه ای ؛ در این روش قطعات سازه در کارخانه طراحی،تولید و طبق نقشه های مهماری مونتاژ و نصب میگردند و تقریبا صد در صد عملیات نصب در کارخانه انجام می پذیرد.
-  مزایای سازه LSF :
* قابلیت ساخت : استفاده از عناصر فولادی پیش ساخته باعث کاهش فضای کارگاهی و کاهش ضایعات مصالح و بهبود کیفیت می شود.
* سرعت اجرا : این سیستم نیاز به دوره  ساخت و ساز کمتری در مقایسه باسیستم های رایج دارد ، بطور مثال با روش LSF میتوان یک سازه ویلایی 100 مترمریع بصورت صفرتا صد(کلید تحویل) را در کمتر از 60 روز موردبهره برداری نمود  ادامه مطالب ...


  Copyright © LOMER  2017. All right reserved.